Boek: Ontdek jezelf in het boomlabyrint

Over de hele wereld laten mensen uit verschillende culturen en religieuze, spirituele en levensbeschouwende tradities zich door de boom als symbool voor het leven inspireren. Bomen nodigen uit te luisteren naar wat er in je speelt en te onderzoeken wat werkelijk bij je past en dit naar buiten te brengen. Luister ook naar wat bomen je te vertellen hebben over jezelf en de wereld om je heen.

In dit boek word je uitgenodigd om 49 dagen al schrijvend op ontdekkingsreis te gaan in het speciaal voor dit werkboek ontwikkelde boomlabyrint, wat je ook als vingerlabyrint kunt gebruiken. Dit is hetzelfde aantal dagen die de Boeddha mediteerde onder een Bodhiboom voordat hij tot verlichting kwam. Zowel het schrijven als het lopen in het boomlabyrint hebben een meditatieve en ontspannende werking en helpen je zo weer in contact te komen met jezelf en je omgeving. Door in dit boek te werken ontstaat dag na dag en woord na woord een persoonlijk document dat je ware natuur naar buiten zal brengen.

Behalve het lopen en het schrijven in het boomlabyrint tref je in dit boek ook inspirerende citaten, schrijfoefeningen, uitstapjes en creatieve suggesties aan. Zo maak je weer contact met wat voor jou waardevol en van belang is in het leven en vind je inspiratie om steeds meer te worden zoals je bedoeld bent. Werken met het boomlabyrint wordt zo een spiegel van je leven, waarin je steeds weer nieuwe inspiratie en inzichten ontdekt.

Informatie
Auteur: Wendy Smit
Uitgever: Uitgeverij Moolelo
ISBN: 9789082578201
Prijs: € 15 (exclusief verzendkosten)
Bestellen: Dit boek is helaas uitverkocht, wil je weten wanneer het weer beschikbaar is, stuur dan een e-mail.

 

Wat ik vooral leuk vind aan het boek, is dat het écht ook niet veel tijd vraagt. Dat maakt het gebruik van het boek licht en luchtig, maar mèt resultaat! Het is geen extra opdracht, maar een momentje van pure ontspanning! – Vanessa

Telkens als ik loop door het boomlabyrint kom ik een stapje dichter bij mezelf. Wat een cadeau. – Mary

Lopen, schrijven, lezen, mijmeren, dromen. Ik word uitgenodigd om stil te staan en te bewegen. – Angela

.