Ik loop graag een stukje met je mee

Individuele begeleiding

Heb je last van stressgerelateerde klachten of burn-out?
Ervaar je spanningen op je werk of in relaties?
Zit je niet lekker in je vel en je weet niet precies waarom?

Heb je moeite om een (chronische) ziekte of tegenslag te accepteren en hiermee om te gaan?

Het kan ons allemaal overkomen dat we er zelf even niet meer uitkomen. Je loopt tegen een obstakel, komt in onbekend gebied of de zin ontbreekt om de weg die je gaat te vervolgen. Therapie en coaching kan je dan helpen weer in je kracht te gaan staan, balans terug te vinden en weer in beweging te komen. Je ontdekt weer wat jouw verlangen is, wat je talenten en kwaliteiten zijn en wat je belemmert om dit voluit te leven. Samen gaan we zoeken naar de antwoorden die jou verder helpen.

Wendy werkt vooral met volwassenenen jonge professionals. Tijdens de sessies sluit ik aan bij jouw ervaring, wensen en vragen. Ik werk onder andere door middel van gesprek, geleide meditatie, ontspanningsoefeningen, creatieve oefeningen, lichaamsbewustzijn, beweging en de adem. Mijn manier van werken stem ik af op wat bij iemand past, met openheid naar wat zich ontvouwt in het moment.

Therapie of coaching
Therapie of coaching is als een ontdekkingsreis. Hoewel je gemotiveerd bent om te kijken naar je leven, kan dat soms ook spannend zijn. Samen kijken we naar welke stap je wilt en kunt maken. Als je bereid bent om op avontuur te gaan is het altijd goed.

Het belangrijkste verschil tussen therapie en coaching is dat therapie ingaat op jouw functioneren als mens (wie ben ik en wat belemmert mij vrijuit te leven), terwijl bij coaching de focus ligt op een specifieke vraag of situatie, bijvoorbeeld werk of talentontwikkeling.

Wat kun je verwachten
Overweeg jij in therapie te gaan of een coachingstraject te volgen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Daarin staan we stil bij wat er bij jou speelt, wat je wensen zijn en onderzoeken we of je bij mij op de juiste plek bent. Als dat zo is, maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Het intakegesprek duurt 1,5 uur en heeft als doel de achtergrond van je hulpvraag helder te krijgen. Aan de hand hiervan formuleren wij samen een doel van je therapie of coaching en maken we afspraken over de verdere invulling van het traject.

Het aantal sessies en de frequentie hiervan hangt af waar je voor komt en wat je wilt.  Afhankelijk van jouw vraag, je klachten, wat jij wil aanpakken of je zoektocht naar verdieping, kan een traject korter of langer duren. Tijdens de begeleiding evalueren we regelmatig of we nog op de goede weg zijn. In de laatste fase ronden we de therapie of coaching af. We kijken terug op dat wat er aan de orde is gekomen én kijken naar de toekomst. Zijn er nog dingen blijven liggen? Wat kan je zelf doen als mocht eventueel je klachten ooit terugkomen?

Wij werken onder andere vanuit de mensvisie van Psychosynthese. Behalve psychosynthese maak ik als creatief therapeut gebruik van diverse creatieve en kunstzinnige werkvormen zoals fotografie, schrijven, muziek en boetseren.

Tarieven
Kennismakingsgesprek (30 minuten): kosteloos.
Eerste sessie (90 minuten): € 95,00 (ex. btw).
Vervolg sessie (60 minuten): € 85,00 (ex. btw).

Voor bedrijven maak ik graag een offerte op maat.

Locatie
De gesprekken vinden plaats bij Moolelo in Best.
In overleg kan hier van afgeweken worden en het gesprek plaatsvinden op locatie. Eventuele reiskosten worden dan in rekening gebracht.

Gesprekken via beeldbellen kan ook.

Vergoedingen
Sommige werkgevers vergoeden de kosten voor coaching, werkgerelateerde problemen, intervisie of supervisie.

Afspraak maken
Bel of mail me gerust.