Creatieve therapie & Coaching – individueel

SKB geaccrediteerd, individuele begeleiding in Best of via Zoom

In dit individuele traject volg je hetzelfde traect als de groepstraining Creatieve Therapie & Coaching, maar dan in eigen tempo. Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden kun je de lessen in Best volgen of via Zoom. Naast het volgen van de lessen krijg je opdrachten mee om thuis te doen.

Creatieve Therapie & Coaching leert je te werken met het expressieve en beeldende vermogen van de mens door gebruik te maken van creatieve en kunstzinnige werkvormen. Veel mensen vinden het lastig om te verwoorden wat zij denken, voelen en ervaren. Ze hebben er geen woorden voor of juist zoveel dat ze er geen wijs uit komen. Dan biedt Creatieve Therapie & Coaching uitkomst. Leer ook te werken met het creatieve, beelden en expressieve vermogen van de mens en help cliënten bij het doorwerken, ondersteunen, verwerken, ontwikkelen en leren omgaan met de uitdagingen vragen die zij tegenkomen in hun leven.

Programma

Net als bij de groepstraining kun je zelf je vakkenpakket samenstellen. Lees hierover meer op de pagina van de groepstraining.  Samen bepalen we in welke volgorde je de modulen gaat volgen. Dit spreken af tijdens ons eerste gesprek. Daarna maken we een planning. De lesdagen voor dit individuele traject beslaan 2 uur. Verder volg je tijdens het individuele traject hetzelfde programma als de groep.

Data

Op afspraak

Locatie

Best of via Zoom

Kosten

Per module komt er 150 euro (inclusief btw) extra bij.

Snel zoeken

Ik zoek de nascholing creatief mediteren

Ik wil een individueel traject volgen

Ik zoek een coach of therapeut

Ik doe graag kennismaken met creatief mediteren

Contact

info@moolelo.nl

Neem gerust contact op

+31 (0)6 - 51 69 77 05

Ook via WhatsApp

Nieuwsbrief