Ontdek jezelf

De cursus die richting geeft aan je leven

Wil je meer rust en ruimte in je leven? Meer vanuit je hart leven en ontdekken waar jij warm voor loopt? Ontdekken hoe creatief mediteren je kan helpen antwoorden te vinden op deze vragen? Dan is Ontdek jezelf iets voor jou. Tijdens dit traject maak je weer contact met je wie je werkelijk bent. Met wat jou energie en plezier geeft in je leven en wat je hierin belemmert. Al schrijvend en tekenend ontdek je steeds meer wat je beweegt en waar je ogen van gaan stralen.

Creatieve hulpbron

Tijdens dit traject maak je gebruik van schrijven en tekenen als meditatie middelen om weer in contact te komen met waar het voor jou in het leven werkelijk om gaat. Tekening voor tekening en woord voor woord krijg je inzicht in wat je beweegt en welke ontwikkelingsmogelijkheden er zijn. Hiermee kun je van binnenuit vorm en richting aan je leven geven.

Wat kun je verwachten

Zelfstandig doorloop je het vier maanden durende programma (16 weken). Je kunt overal meedoen: thuis, onderweg of op je vakantieadres. Je ontvangt iedere maand nieuwe oefeningen, tips en inspiratie voor de komende vier weken die je op weg helpen en op koers houden. Dit online programma doe je voor jezelf. Je hoeft geen huiswerk in te sturen en je kunt zo nodig het tempo aanpassen.

Je werkt onder andere in het boek Ontdek jezelf door tekenen en reflectief. In totaal kom je 70 thema’s tegen zoals: plezier, vertrouwen, dromen, loslaten, geduld, ontspannen, spelen, eerlijkheid en nog veel meer. Per thema ontvang je extra oefeningen ter verdieping. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kijk- en luisteroefeningen, aandachtsoefeningen, werken met beelden en de natuur als inspiratiebron.

Je staat er niet alleen voor. In dit programma is een coachingsgesprek inbegrepen van 30 minuten. Heb je tussentijds meer behoefte aan persoonlijke begeleiding, dan kan dat natuurlijk altijd. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kosten en inschrijven

Je kunt iedere maandagochtend van start gaan op je ontdekkingsreis naar jezelf.
Meedoen aan deze ontdekkingsreis kost 169 euro. Dit bedrag is inclusief het boek ‘Ontdek jezelf door tekenen en reflectief schrijven’, btw, een skypegesprek van 30 minuten en exclusief verzendkosten.

Inschrijven kan makkelijk via het bestelformulier op deze pagina.

Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging. De factuur wordt verzonden per e-mail. Je inschrijving is pas definitief als het bedrag bij ons op de rekening staat. De eerstvolgende maandag ontvang je de het eerste deel van het online programma in je mailbox.

Ook handig

Om de online cursus te kunnen, kun je hier een gratis exemplaar van Adobe reader downloaden. Ook een printer om de oefeningen uit te printen is handig, maar niet noodzakelijk.

Inschrijven

De inschrijving is op dit moment gesloten. Heb je interesse, neem dan contact met mij op.