Privé retraite

Neem even afstand en ontdek wat niet meer bij je past en wat juist wel

Ren je van het ene project naar het andere, heb je behoefte aan stilte , rust en ontspanning, maar kom je er niet aan toe? Denk je wel eens als ik nou eens de tijd had om de balans op te maken, zien waar ik sta en waar ik naar toe wil in mijn werk als coach, counselor, begeleider, therapeut of trainer? Help je anderen en maak je niet voldoende tijd voor jezelf? Wordt het niet eens tijd dat jezelf gaat herbronnen.

Laat mij je begeleiden tijdens een privé retraite. Al jaren geef en ga ik zelf op retraite en weet uit ervaring dat een begeleide retraite mij rust, ruimte, helderheid, balans en inzicht oplevert. Door even stil te staan kan er een nieuwe beweging ontstaan waarin hoofd, hart, lijf en spirit met elkaar verbinden.

Hoe werkt het

Vooraf hebben een kennismakingsgesprek waarin je jouw wensen en intentie onderzoeken. Dit gesprek vindt plaats in Best of via Zoom. Dit wordt de leidraad van de retraite. We spreken data af en ontmoeten elkaar om 19.00 uur op de Bronhoeve in Cothen. Deze eerste avond heb je tijd om aan te komen en maken we een begin. De volgende dag begeleid ik je met diverse creatieve oefeningen binnen en buiten, waarin ook ruimte is voor stilte en reflectie. Aan het eind van de dag ga je weer opgeladen en geïnspireerd naar huis. Na 2 weken hebben we een zoomsessie waarin we terugkijken wat je hebt ontdekt.

Jij centraal

Jij bent een uniek mens, daarom is iedere retraite uniek. Ik neem mijn kennis en ervaring mee en stem de inhoud van de retraite af op wat jij nodig hebt. Een richtlijn voor de mogelijkheden die we hebben tijdens de retraite zijn: Stiltemomenten, natuurwandeling, bosbaden, heerlijke maaltijden, creatieve oefeningen, meditaties, boomlabyrint lopen, zinvolle gesprekken.

Data
We stemmen de data samen af, waarna ik afspraken maak met de locatie.

Waar
De Bronhoeve in Cothen

Begeleiding
Intakegesprek, 1,5 dag retraite en eindgesprek na 2 weken

Kosten
995 euro (ex btw), inclusief ontbijt en lunch op de tweede dag.
Past binnen ontwikkel budget werkgever

Samen op retraite
Wil je samen op retraite. Dat kan ook. Er kunnen maximaal 3 personen tegelijk aanwezig zijn (exclusief mij als begeleider)