Focus op talent

Zet jouw talenten en kwaliteiten in het licht

We hoeven het avontuur niet alleen te wagen,
want helden van alle tijden zijn ons voorgegaan.
Het labyrint is terdege bekend.
We hoeven slechts de draad van het heldenpad te volgen.
Joseph Campbell

Talentontwikkeling

Vaak heb je wel een idee wat je talenten en kwaliteiten zijn, maar vind je het lastig hier ook werkelijk voor te gaan staan en zichtbaar mee te worden. Iets houdt je tegen om je volledige potentieel in te zetten. Tijdens dit traject maak je weer contact met je kwaliteiten, talenten en dat wat je belemmert om voluit te leven. Stap voor stap ga je op weg om jouw unieke talenten en kwaliteiten meer in het licht te zetten. Zodat ze volledig tot hun recht kunnen komen in je leven en werk.

Start vanuit je hart

Twijfel je aan je kwaliteiten of word je onzeker om werkelijk je talenten te laten zien? Geen tijd of zin om een coachtraject te volgen, maar wil je wel graag een steuntje in de rug bij je ontwikkeling en groei? Dit traject is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar kwaliteiten en talenten wel de ruimte wil geven. Voor iedereen die tijd en aandacht wil besteden aan het ontwikkelen en zichtbaar laten worden van dat waar je ogen van gaan stralen en je hart sneller van gaat kloppen.

Boomlabyrint als inspiratiebron

Het ontwikkelen van je talenten en kwaliteiten is als het groeiproces van een boom. Het boomlabyrint en bomen zijn daarom tijdens de hele programma jouw trouwe reisgenoten en inspiratiebronnen. Behalve het boomlabyrint word je tijdens het programma uitgenodigd om al schrijvend en fotograferend je talenten steeds meer te ontdekken, te ontwikkelen en hiermee zichtbaarder te worden.

Wat kun je verwachten

Zelfstandig doorloop je thuis een traject dat je helpt om steeds zichtbaarder te worden met je talenten. Je kunt overal meedoen: thuis, onderweg, op je vakantieadres. De online cursus doe je voor jezelf. Je hoeft geen huiswerk in te leveren en wanneer het beter uitkomt kun je het tempo aanpassen.

Het traject duurt in totaal 6 maanden. Iedere maand ontvang je een e-mail met nieuwe opdrachten, tips en inspiratie die zorgen voor energie en focus. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:
Talenten en kwaliteiten helder krijgen, zicht op wat je belemmert, wat heb jij nodig om jouw talenten en kwaliteiten meer zichtbaar te laten worden, welke doelen wil je bereiken en zet je talent in het licht. Tevens werk je in het boek Ontdek jezelf in het boomlabyrint, welke je na inschrijving krijgt thuisgestuurd.

Je staat er dus niet alleen voor. Heb je tussentijds behoefte aan persoonlijke begeleiding,  dan kan dat natuurlijk altijd. Meer weten? Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kosten en inschrijven

Je kunt iedere maandag starten met dit online programma. Inschrijven kan via het inschrijfformulier aan de rechterkant.

Het online programma kost € 197 (inclusief btw, verzendkosten en het boek ‘Ontdek jezelf in het boomlabyrint’).

Na inschrijving, ontvang je binnen enkele dagen per e-mail een bevestiging met factuur. Je inschrijving is pas definitief als het bedrag bij ons op de rekening staat. Het boek wordt ongeveer een week voor aanvang van de cursus aan je toegezonden. Annuleren kan alleen schriftelijk. Zodra het boek verzonden is, is annuleren niet meer mogelijk.

Ook handig

Om de online cursus te kunnen lezen heb je een pdf lezer nodig. Je kunt hier een gratis exemplaar van Adobe reader downloaden. Ook een printer om de oefeningen uit te printen is handig, maar niet noodzakelijk.

Reacties van deelnemers

Ik durf mijn talenten voluit te leven, dankzij dit prachtige traject – Angela

Ik heb meer talenten en kwaliteiten dan ik dacht. Wendy nodigde mij uit om hiermee zichtbaar te worden. – Renee

Echt een aanrader als je het lastig vindt om te gaan staan voor waar je diep van binnen voelt dat dat werkelijk bij je past – Jeroen

Onze wegen in het boomlabyrint waren een waar avontuur. En wat voor een! Boven verwachting! – Jolanda en Gijs

Verhelder je blik op je talenten en kwaliteiten en zet ze in het licht

Inschrijven

Aanmelden

 
Contactgegevens
 

 
Ja, ik schrijf me in voor de e-nieuwsbrief 'Zinspiratie'
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Bekijk hier de algemene voorwaarden.
[recaptcha]