Wie wil ik zijn

Leer te spelen met je mannelijke en vrouwelijke energie

We hebben allemaal mannelijke en vrouwelijke energie in ons. Tijdens deze cursus ga je ontdekken hoe beide energieën in jou aanwezig zijn. Hoe ze elkaar versterken, in de weg zitten en wat je nodig hebt om hier meer balans in te brengen. Als je leert spelen met zowel het mannelijke als het vrouwelijke in jezelf, ontstaat er meer ontspanning, rust en zelfvertrouwen om te zijn wie je bent.

Mannelijke en vrouwelijke energie zijn als twee druppels uit dezelfde bron. Vrouwelijke energie is aards, gericht op liefde, verbinding en overgave. Mannelijke energie is mentaal, doelgericht en zoekt ruimte en vrijheid. Herken je beiden in jezelf en kun je hiermee spelen? Beide energieën vullen elkaar aan, stoten elkaar af en hebben een onderlinge aantrekkingskracht. Bewust of onbewust sturen ze alles wat je doet. Met behulp van meditaties, visualisaties en creatieve oefeningen als tekenen, schrijven en boetseren ontdek je hoe je beide energieën kunt laten samenwerken in plaats van elkaar tegenwerken.

Programma
De cursus bestaat uit twee opeenvolgende dagen en een terugkomdag. Aan het eind van het eerste weekend heb je een boetseerwerk waarin jouw unieke zijn is vormgegeven. Na ongeveer twee weken komen we weer bij elkaar. Je ontvangt dan je boetseerwerk, die inmiddels is gedroogd. Samen kijken we wat je hebt ontdekt en hoe je hier verder vorm aan wil geven in je leven.

Je hoeft geen creatieve ervaring te hebben of creatief te zijn. Het gaat tijdens deze cursus om de ervaring en het durven laten ontstaan wat er is, niet om een mooi eindresultaat.

Voor wie
Voor mannen en vrouwen die nieuwsgierig zijn naar de mannelijke en vrouwelijke energie in zichzelf.

Inschrijven
Inschrijven kan heel eenvoudig door een email te sturen.
Na inschrijving ontvang je een factuur. Zodra de betaling bij ons binnen is, is je inschrijving definitief.

Begeleiders
Deze cursus wordt gegeven door Jolanda Hoevenaars (Dagbeleving Levenskracht) en Wendy Smit (Moolelo). Beide zijn creatief therapeut. Behalve creatief therapeut is Wendy ook docent Creatieve Therapie en Creatief mediteren. Jolanda is tevens eigenaar van de  specialistische dagbeleving Levenskracht. Beide hebben een passie om mensen op creatieve wijze te ondersteunen in hun groeiproces.

Data
14 en 15 november en 12 december 2020 van 10.00 – 16.00 uur.

Waar
Sint Oederode

Trainer
Jolanda Hoevenaars en Wendy Smit

Kosten
450 euro per persoon (exclusief btw).
In dit bedrag zit inbegrepen: het programma, materialen, overnachting op basis van een 2persoonskamer (zelf beddengoed meenemen), alle maaltijden en koffie, thee en water.