Verdwaald,

de weg of de zin kwijt?

Psychosynthese begeleiding voor wie zich willen bezinnen

Herken je dit …

  • Ren je van het ene project naar het andere, heb je behoefte aan stilte, rust en ontspanning, maar kom je er niet aan toe?
  • Denk je wel eens als ik nou eens de tijd had om de balans op te maken, zien waar ik sta en waar ik naar toe wil i
  • Of heb je behoefte dat iemand met je meekijkt naar thema’s die je tegenkomt in je leven of werk als begeleider?
  • Help je anderen en maak je niet voldoende tijd voor jezelf?
  • Wordt het tijd dat je zelf gaat herbronnen.

Laat mij je begeleiden. Al jaren geef en ga ik zelf op retraite en weet uit ervaring dat een begeleide retraite mij rust, ruimte, helderheid, balans en inzicht oplevert. Door even stil te staan kan er een nieuwe beweging ontstaan waarin hoofd, hart, lijf en spirit met elkaar verbinden. Dit hoeft niet altijd in een andere omgeving of lange tijd achter elkaar. Juist een mini retraite kan al veel nieuwe inzichten en mogelijkheden bieden.

Jij centraal

Jij bent een uniek mens, daarom is iedere mini-retraite uniek. Ik neem mijn kennis en ervaring mee en stem de inhoud van de retraite af op wat jij nodig hebt. Een richtlijn voor de mogelijkheden die we hebben tijdens de retraite zijn: Stiltemomenten, natuurwandeling, creatieve oefeningen, meditaties, visualisaties, boomlabyrint lopen, lichaamswerk en betekenisvolle gesprekken.

Hoe werkt het?

Vooraf hebben een gratis kennismakingsgesprek waarbij we stilstaan bij de vragen die voor jou nu spelen. En heel belangrijk, of wij een klik hebben. Op basis daarvan kijken we welke vorm het beste bij jou en jouw vraag past. Je kunt kiezen uit een van de pakketten die hieronder staan genoemd of we maken een traject op maat. Ik begeleid ik je met diverse werkvormen, waarin ook ruimte is voor stilte en reflectie. Na afronding evalueren we samen en kijken we welke inzichten er zijn ontstaan en wat een eventuele volgende stap zou kunnen zijn.

 

Kies de vorm die bij jou past

Van binnen naar buiten

Soms is er een thema in je leven of in je werk waar je in vast zit. Het stroomt niet meer de energie is eruit en je weet niet precies hoe verder. Ga dan mee met mij naar buiten om vrijuit te spreken en stil te staan bij wat aandacht vraagt in jouw leven.

3 wandelsessies van anderhalf uur waarin we de natuur als inspiratiebron gebruiken. We gaan verkennen, voelen, openen en ontvangen wat er is zodat jouw energie weer kan gaan stromen.

Kosten: 450 euro (inclusief btw)

Terug naar de bron

Je bent een uniek. Er zal nooit meer iemand zijn zoals jij. Je hebt een levensdoel of -missie te ontdekken of in de wereld te zetten. Samen ontdekken we wat jij nodig hebt om weer thuis te komen bij jezelf, bij jouw bron. Zodat je van hieruit weer je vleugels kunt uitslaan.

4 sessies van een uur waarin we met behulp van het creatieve werkvormen, meditatie, visualisatie ruimte maken voor wat jij in de wereld wilt zetten.

Kosten: 595 euro (inclusief btw)

Van buiten naar binnen

 Maak tijd om op adem te komen. Stop met rennen en ontdek hoe je kunt ontspannen en weer in balans kunt komen. Als je leert bewegen met wat er nu is, krijgen jouw levenslust en vitaliteit de ruimte om te stromen.

5 sessies van een uur waarin we met aandacht voor de adem, het lichaam en met behulp van meditatie, ontspanningsoefeningen en diverse op jouw aangepaste expressievormen weer balans brengen in jouw leven.

Kosten: 745euro (inclusief btw)

Contact

Via het contactformulier

Whatsapp: +31 (0)6  – 51 69 77 05

Telefoon: +31 (0)6  – 51 69 77 05

Nieuwsbrief