Verdwaald,

de weg of de zin kwijt?

Ga samen met mij op weg

en herontdek jezelf

Begeleiding voor coaches,  therapeuten en trainers die zich willen bezinnen

Herken je dit …

  • Ren je van het ene project naar het andere, heb je behoefte aan stilte, rust en ontspanning, maar kom je er niet aan toe?
  • Denk je wel eens als ik nou eens de tijd had om de balans op te maken, zien waar ik sta en waar ik naar toe wil in mijn werk als coach, counselor, begeleider, therapeut of trainer?
  • Of heb je behoefte dat iemand met je meekijkt naar thema’s die je tegenkomt in je werk?
  • Help je anderen en maak je niet voldoende tijd voor jezelf?
  • Wordt het tijd dat je zelf gaat herbronnen.

Laat mij je begeleiden. Al jaren geef en ga ik zelf op retraite en weet uit ervaring dat een begeleide retraite mij rust, ruimte, helderheid, balans en inzicht oplevert. Door even stil te staan kan er een nieuwe beweging ontstaan waarin hoofd, hart, lijf en spirit met elkaar verbinden. Dit hoeft niet altijd in een andere omgeving of lange tijd achter elkaar. Juist een mini retraite kan al veel nieuwe inzichten en mogelijkheden bieden.

Jij centraal

Jij bent een uniek mens, daarom is iedere mini-retraite uniek. Ik neem mijn kennis en ervaring mee en stem de inhoud van de retraite af op wat jij nodig hebt. Een richtlijn voor de mogelijkheden die we hebben tijdens de retraite zijn: Stiltemomenten, natuurwandeling, bosbaden, creatieve oefeningen, meditaties, visualisaties, boomlabyrint lopen, lichaamswerk en betekenisvolle gesprekken.

Hoe werkt het?

Vooraf hebben een kennismakingsgesprek waarbij we stilstaan bij de vragen die spelen en welke mini retraite het beste past bij jou. Tijdens de mini-retraite begeleid ik je met diverse werkvormen, waarin ook ruimte is voor stilte en reflectie. Na afronding evalueren we samen en kijken we welke inzichten er zijn ontstaan en wat een eventuele volgende stap zou kunnen zijn.

 

Kies de vorm die bij jou past

Van binnen naar buiten

Soms is er een thema in je leven of in je werk waar je in vast zit. Het stroomt niet meer en je weet niet precies hoe verder. Ga dan mee met mij naar buiten om vrijuit te spreken en stil te staan bij wat aandacht vraagt in jouw leven.

3 wandelsessies van anderhalf uur waarin we de natuur als inspiratiebron gebruiken voor wat er nu speelt. We gaan verkennen, voelen, openen en ontvangen wat er is.

Kosten: 425 euro (inclusief btw)

Terug naar de bron

Je bent een uniek. Er zal nooit meer iemand zijn zoals jij. Je hebt een levensdoel of -missie te ontdekken of in de wereld te zetten. Ik loop met je mee zodat jij kunt thuiskomen bij jezelf en van hieruit je verder kunt uitvliegen.

4 sessies van een anderhalf uur waarin we met behulp van het Boomlabyrint, meditatie, visualisatie en creativiteit ruimte maken voor wie jij werkelijk van binnenuit bent en wat wilt leven.

Kosten: 495 euro (inclusief btw)

Van buiten naar binnen

Maak tijd om op adem te komen. Stop met rennen en ontdek hoe je kunt ontspannen en weer in balans kunt komen. Als je leert bewegen met wat er nu is, krijgt jouw levenslust en vitaliteit de ruimte om te stromen.

5 sessies van een uur waarin we met aandacht voor de adem, het lichaam en met behulp van creatief mediteren  ontspanning en balans brengen in jouw leven.

Kosten: 550 euro (inclusief btw)

Contact

Via het contactformulier

Whatsapp: +31 (0)6  – 51 69 77 05

Telefoon: +31 (0)6  – 51 69 77 05

Nieuwsbrief