Creatieve Therapie & Coaching

voor coaches, trainers en therapeuten

erkende nascholing – persoonlijke aanpak – kleine groepen of individueel

Wil je …
  • creatieve technieken, interventies en werkvormen effectief leren inzetten in je werk als coach, trainer of therapeut?
  • weten hoe je met gebruik van creativiteit de gewenste resultaten snellere en effectiever bereikt bij je clienten?
  • een ervaringsgerichte training volgen die je direct in de praktijk kunt toepassen?
  • Jezelf persoonlijk en/of professioneel ontwikkelen?
  • zelf een creatief proces doorlopen.
Dan is de geaccrediteerde nascholing Creatieve Therapie & Coaching iets voor jou!

Er zijn verschillende mogelijkheden. Kies je voor een groepstraining of liever voor een individueel traject. Hieronder lees je de verschillende opties.

Heb je vragen, neem gerust contact op.

Groepstraining

In een kleine groep leer je te werken met de verbeelding en expressie van de mens. Samen leren, ontdekken en inspireren.

Lees meer…

Individueel traject

Je volgt hetzelfde programma, maar dan 1-op-1 in Best of via Zoom. Hierdoor sluit de nascholing nog beter aan op jouw wensen en behoeften.

Lees meer…

Ervaringen van deelnemers

Volgens mij kan de hulpverlening niet zonder creatieve opdrachten en help je door te werken met beelden en verbeelding een ander sneller verder in zijn/haar proces. Wendy laat dingen gebeuren, heeft een scherpe blik, laat los maar stuurt ook bij waar nodig! Ze heeft een basisvertrouwen waardoor ik mezelf kon zijn en stapje verder kon komen.

Volgde de groepstraining.

Hilly

psychosynthese therapeut en docent

Ik wens iedereen een docent als Wendy toe. Naast haar grote ervaring en wijsheid is zij bij uitstek iemand die ruimte geeft en de rust heeft om stapsgewijs processen te begeleiden. Ze weet altijd de juiste vragen te stellen. Door haar ruimte, helderheid en acceptatie van dat wat zich aandient, heb ik ervaren hoe weldadig een persoonlijk traject kan zijn. Ingebed in de studie, is het een prachtige combinatie van kennis vergaren, creativiteit ten volle ervaren en die op alle niveaus in te zetten.

Volgende een individueel traject

Inge

creatief therapeut en kunstenaar

Wendy laat zien hoe je je als authentieke hulpverlener op kan stellen. Daar heb ik veel aan gehad. De training valt of staat met een goeie trainer. Wendy vind ik erg zuiver en ondersteunend te werk gaan. Zonder oordeel met humor. Intense ervaringen blijven daardoor luchtig.

Volgde de groepstraining.

Mascha

begeleider kinderdagverblijf