Ieder mens is uniek en heeft iets unieks te bieden.
Als je vanuit jouw bron leeft en werkt, ben je vrij.
Ik help je weer in contact te komen met jouw bron
en vanuit innerlijke leiderschap je leven vorm te geven.

Al jong viel mij op dat twee mensen heel verschillend reageren op dezelfde situatie. Waar de een een nare gebeurtenis zo achter zich liet, beet de ander zich hierin vast. Dit heeft mij altijd gefascineerd. Ieder heeft een eigen verhaal en eigen redenen en reacties. Hoe kunnen we elkaar verstaan als we elkaar niet begrijpen. Hoe kunnen we onze krachten bundelen, als we niet thuis zijn bij onszelf. Niet weten wie we in essentie zijn en wat we te bieden hebben. Deze vragen hielpen mij als communicatieadviseur bij diverse (inter)nationale organisaties om mensen en teams beter samen te laten werken.
Mijn zoektocht naar wat mij en anderen beweegt, bracht mij via Zenboeddhisme en Art Therapy (Lesley University USA) bij de opleiding Psychosynthese Therapeut in Amersfoort. Hierin vond ik een combinatie waarin effectief bewezen behandelingen en toepassing hiervan en het werken met het onbewuste van de mens bij elkaar kwamen.
In 2008 begon ik mijn eigen praktijk waarin ik methoden, behandelingen en trainingen vormgeef op een manier die aansluiten bij de wensen en behoeften van schrijvers, coaches, counselors, therapeuten en trainers:  een persoonlijke aanpak, training en nascholing in bewezen effectieve behandelingen, methoden en praktische tools, indien gewenst via traject op maat (zodat het altijd in je agenda past) en persoonlijke begeleiding.

 

Met mijn kennis en ervaring help ik jou om vanuit innerlijke vrijheid met zelfvertrouwen en bezieling creativiteit in te zetten voor jezelf en je cliënten. Door de ervaringsgerichte aanpak, aangevuld met kennis en bewezen behandelingen wordt creatief werken een natuurlijk en waardevol onderdeel van jouw toolbox.

 

Vanuit mijn liefde voor psychosynthese als psychologische stroming startte in samen met Yolande van Wijk De Broedplaats. Een plek om een psychosynthese opleiding te volgen en om samen te komen met anderen met dezelfde passie.

Creativiteit is niet alleen voor kunstenaars. Creatief zijn betekent dat je op een relatief makkelijke manier op een nieuw idee komt. Dat kan over van alles gaan. Als je je creativiteit ontwikkelt, vergroot je je flexibiliteit, vindingrijkheid en veerkracht. Creatief zijn is een eigenschap die iedereen kan ontwikkelen.

Vanuit mijn passie voor de magische combinatie van creativiteit, meditatie en psychologie volgde de publicatie van mijn boeken bij diverse uitgevers. Bestellen kan via de webshop:

De regenboog vol vaardigheden die Wendy creatief en professioneel als therapeut en groepsbegeleider weet in te zetten, worden gedragen door de psychologische rust en intuïtieve kwaliteit van haar aanwezigheid.

Jaap Buijs, psychosynthese therapeut, trainer en supervisor

Wendy heeft mij uitstekend geholpen mij te bezinnen op mijn kernwaarden en –kwaliteiten. Het was voor mij verrassend hoe haar creatieve werkvormen tot snelle en gedegen resultaten leiden.

Edwin Pijpers, jobcoach

Als trainer heb ik Wendy leren kennen als een warme inspiratiebron, een ziener, een vat vol met ideeën, kennis, ervaring en vol compassie. Om in een groep ieder individu apart te zien en te waarderen kenmerkt Wendy.

Christa Pennekamp, creatief & natuur coach

Aangesloten bij