Creatief mediteren, juist nu!

Corona houdt ons allemaal bezig. Logisch. Het kan gevoelens van angst, stress en paniek veroorzaken. Ook ik ontkom daar niet aan. De verleiding is groot om te stoppen met je creatieve meditatie beoefening, maar juist nu is die van belang. Dat merkte ik vanmorgen zelf ook weer. Om 7.00 uur, met de temperatuur rond het vriespunt, ben ik gaan lopen met mijn camera. Mijn ervaring schreef ik daarna ik een gedicht op. Dat kun je hieronder lezen.

Download hier het gedicht.

Ik geef de introductiecursus Creatief mediteren altijd in een groep. Helaas kan dat nu niet, terwijl ik me kan voorstellen dat je er nu behoefte aan heb. Ik ben bezig om te onderzoeken of ik dit online kan aanbieden voor een groep, via Zoom. Mocht je hier interesse in hebben, stuur me dan een e-mail. Geef me even de tijd om uit te zoeken hoe en wat.