Vandaag is het zover, het boek ‘Ontdek jezelf als boomlabyrint‘ is uit. De dozen met boeken staan in mijn praktijkruimte en de eerste exemplaren worden vanmiddag verzonden. Wat een feest!, ondanks dat ik grieperig ben. Schrijven en het lopen van het (vinger)boomlabyrint is een meditatieve oefening. Het laat me met mijn aandacht naar binnen keren en luisteren naar wat er te horen is. Soms is dat bijzonder en komt er een nieuw inzicht naar me toe en soms is het heel gewoon en komt er een boodschappenlijstje of dat ik iemand nog wil bellen bij me naar boven. Wat er ook bij me naar boven komt, stil worden is waar het om gaat en dat is waar het boomlabyrint mij bij helpt. Een plek om stil te worden, een plek om te mijmeren, te zeuren, te dromen, gewoon te zijn met wat er in mij is. Voor mij is het boomlabyrint al een paar jaar een weg naar meer stilte, onstpanning en bezinning. Ik nodig je van harte uit om met mij mee op weg te gaan.