Bevrijd je verhaal

zodat het wortel schiet,

groeit, bloeit en vleugels krijgt

om de wereld te inspireren

 

Je verdiepen in je leven is een reis naar jezelf. Je reist dit keer niet naar een ver land, maar naar binnen. Zo ontdek je de schatten die in jouw levensverhaal liggen te wachten om gevonden te worden. Ik help je de schatten te vinden en hier ruimte aan te geven. Dit doen we in woord en beeld. Je kijkt terug, blikt vooruit, komt vergeten herinneringen tegen, herkent patronen en ziet rode en gouden draden die je in je leven hebt geweven. Door naar je leven te kijken vanuit verschillende perspectieven krijgen levensgebeurtenissen betekenis, worden opgehelderd, geheeld en ontdek je bronnen van inspiratie, wijsheid, vitaliteit en gezondheid.

 Wil je …

  • Meer zicht krijgen op de betekenis van jouw levenservaringen.
  • Ben je op zoek naar de inzichten, wijsheden en schatten die verborgen liggen in jouw levensverhaal?
  • Wil je diverse creatieve oefeningen leren die je helpen bij het ontdekken en schrijven van jouw levensverhaal.
  • Ontdekken hoe visualisaties, ontspanningsoefeningen, creatieve oefeningen, de natuur en beelden je inspireren op een andere manier naar je levensverhaal te kijken.
  • Heb je al langer de wens ooit nog eens een verhaal of boek over je leven te schrijven, maar je weet niet waar te beginnen.

Tijdens dit traject ga je (een deel van) jouw levensverhaal verkennen en hierover schrijven. Net als het leven zelf is dit een creatieproces en kom je van alles tegen. Inzichten, uitzichten, bergen, dalen, vergeten herinneringen en misschien wel een gouden draad. Met iedere oefening komen jouw ervaringen en wijsheden naar de oppervlakte.

 

Programma

  • 3 bijeenkomsten van 10.00 – 16.00 uur.
  • Thuisopdrachten die aansluiten bij waar je bent in je verhaal en je inspireren tussen de bijeenkomsten je levensverhaal verder te ontdekken.

 

Literatuur

Schrijven naar Synthese, Wendy Smit, ISBN: 9789082578287. Bestel je het direct mee bij je inschrijving, dan ligt het de eerste les voor je klaar.

 

 

 

 

 

Liever een individueel traject? Dat kan ook

Wil je liever 1-op-1 schrijven aan je levensverhaal? Dat kan. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Data en Locatie

dinsdagen van 10.00 – 16.00 uur op: 9 en, 30 mei en 13 juni 2023
in Oisterwijk (Noord Brabant) VOL

Kosten

Groepscursus: 285 euro (inclusief btw en materialen tijdens de bijeenkomsten, exclusief literatuur)

Groepsgrootte

Minimaal 2, maximaal 6 deelnemers.

Inschrijven

Alleen nog mogelijk als individueel traject. Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Geen schrijfervaring of talent nodig

Dat je schrijft is veel belangrijker dan hoe en wat je schrijft. Je hoeft dus geen schrijfervaring te hebben om mee te kunnen doen. We duiken al schrijvend, gecombineerd met andere creatieve werkvormen in je levensverhaal niet om een mooi en perfect verhaal te schrijven, maar om jouw rode draad, inzichten en wijsheden te ontdekken. Dit hoeft niet mooi of af. Het is altijd precies goed.

 

 

Je verdiepen in je levensverhaal

helpt je te realiseren wat je ten diepste wilt

en wijst je de weg naar een zinvolle bestemming