Vrij uit leven

Ontdek meer ontspanning en levenslust

online training en Vrije dagen

Wil je ook meer levenslust en ontspanning in je leven

Je innerlijk vrij voelen om vanuit hart en ziel jouw leven te leiden

Herken je dit:

  • Het lukt je niet om je van binnenuit vrij te voelen en te doen waar je van droomt.

  • Het lijkt wel alsof je tegen de stroom in zwemt, in plaats van in de flow te zijn.

  • Je bent de verbinding met jouw creatieve bron van wijsheid kwijt

  • Je doet dingen omdat ze moeten, niet vanuit passie.

  • Je raakt steeds meer uitgeput, moe, prikkelbaar en hebt vage klachten.

  • Je stelt belangrijke keuzes uit.

  • In je werk zijn anderen tevreden, maar jij voelt dat er iets knaagt.

Wil je meer vanuit rust, ruimte en bezieling leven en werken. Meer ontspanning en levenslust ervaren in je leven. Doe mee met Vrij Uit Leven en ontdek weer jouw bezieling en plezier in het leven.

 

Jij in de hoofdrol

Ik weet hoe spannend het kan zijn om vanuit jouw eigen hart en ziel te leven. Om je vrij te voelen en te doen waarvan je weet dat dit jouw weg is. Om niet langer een bijrol, maar de hoofdrol in je eigen verhaal te leven. Je voelt een ja om nu echt een stap te zetten naar meer bezield leven, al dan niet met betaald werk. Je bent welkom met alles wat er is.

Online training Vrijuit leven met life sessies

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je 12 weken achter elkaar een mail met inspirerende oefeningen die je in je eigen tempo kunt doen. De opdrachten bestaan uit onder andere meditaties, visualisaties en reflectieoefening in de natuur. Ze zullen je creatieve bron weer aanboren en je op een verrassende manier naar jezelf en je leven laten kijken. Je ontdekt je diepere verlangens, valkuilen, wat je nodig hebt om te kunnen groeien en bloeien, je passie en potenties en hoe je de volgende stap kunt zetten naar naar het leven dat je wenst. Behalve de online cursus heb je 3 sessies van een uur waarin ik je inspireer en stimuleer jouw zielsmissie in de wereld te brengen. De sessies sluiten aan bij waar jij bent en inspireren je om in beweging te blijven.

De online training start 1x per jaar in het najaar. Schrijf je in op de wachtlijst, dan krijg je bericht zodra de nieuwe datum bekend is.

Vrije Dagen

Ook zo’n behoefte aan een dagje rust en ruimte voor jezelf. Een mini-retraite waar je tot rust kunt komen en je geïnspireerd wordt om dieper te duiken in een onderwerp of vraag die je bezighoudt. Gun jezelf dan een Vrije Dag. In  een kleine groep gelijkgestemden, op een inspirerende plek omringt door de natuur sta je even stil bij wat om aandacht vraagt. Met inspirerende oefeningen help ik je om jouw bron weer aan te boren, de weg vrij te maken zodat je weer in de flow komt. Gun je zelf de rust en ruimte van een Vrije Dag.

Data: 2023 zit vol. Data 2024 volgen

Locatie: Vught

Kosten: 75 euro per dag, inclusief koffie en thee en materialen.